ВИК МОНТАЖИ

ВиК монтажи

Ние предлагаме всички видове ВиК монтажи за Вашата баня, тоалетна или кухня. Изключително държим на бързината и качеството при изпълнение. Предлагаме своите ВиК услуги в рамките на град София, като част от тези услуги са:

  • Монтаж/демонтаж на мивка, душ, смесител
  • Монтаж/демонтаж на вана, душ кабина, биде
  • Монтаж/демонтаж на пералня, миялна
  • Монтаж/демонтаж на бойлер
  • Монтаж/демонтаж на тоалетни казанчета
  • Монтаж/демонтаж на тоалетна чиния
  • Монтаж/демонтаж на кранове
  • Монтаж/демонтаж на аксесоари за баня
  • Монтаж/демонтаж на водомер
Монтаж на аксесоари за баня

Обадете ни се, ако имате нужда от прецизно монтиране на аксесоари за баня. Нашите водопроводчици могат да монтират абсолютно всеки елемент във Вашата баня, като например санитарни съоръжения, огледала, мебели, етажерки, полици и др. Нашата цел е клиентът да бъде максимално доволен от всяка извършена от нас ВиК услуга.

Монтаж на бойлер

Спокойно можете да разчитате на нашите водопроводчици за монтирането на Вашия бойлер. Предлагаме монтаж и поддръжка на всички видове бойлери. Ако Вашия бойлер не може да бъде ремонтиран и трябва да бъде заменен, моля, свържете се с нашите водопроводчици. Можем да Ви дадем експертни съвети, за да Ви помогнем да изберете най-добрия бойлер за Вашите нужди.

Монтаж на вани,душ кабини, бидета

Най-добрите водопроводчици в София са на Ваше разположение, за да монтират или демонтират Вашата вана, душ кабина или биде. Те ще изпълнят поръчката прецизно и за максимално кратък срок.

Монтаж на водомери

Много важно условие за доброто отчитане на водомера е правилното му поставяне. Нашите водопроводчици могат да монтират водомери на всички видове тръби, без значение от диаметъра и цолажа им. Свържете се с нас и ние Ви гарантираме професионално ВиК обслужване.

Монтаж на кранове

Водопроводчиците от VIKUSLUGIBG могат да монтират всякакви кранове, независимо от техния цолаж и форма. Ние монтираме спирателни кранове на бойлери, тоалетни казанчета, перални и др. За желаните от Вас ВиК услуги разполагаме с най-добрия екип от водопроводчици и сме на линия 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Монтаж на мивки, душове, смесители

Ако искате качествен монтаж или демонтаж на вашите мивка, душ, смесител ,свържете се с нас. Нашите водопроводчици са на разположение 24часа в денонощието, 7 дни в седмицата и са в готовност да ви посетят на място в който и район на София да се намирате.

Монтаж на перални и миялни

Нашите водопроводчици успешно ще монтират вашата пералня или съдомиялна машина. Ние ще дойдем в срок на уговореното с Вас място и професионлано и отговорно ще извършим дадената ВиК услуга. Освен пералня и съдомиялна, ние можем да монтираме и хладилници, печки, котлони и др.

Монтаж на тоалетни казанчета

Ние, водопроводчиците от VIKUSLUGIBG ще монтираме без проблем всеки вид тоалетно казанче. Веднага ще дойдем при Вас в случай че казанчето Ви тече или просто искате да го замените с ново.

Монтаж на тоалетни чинии

Цел на нашите водопроводчици е, когато монтират тоалетна чиния да се направи така, че да издържи възможно най-­дълго във времето. Предлагаме ви както монтаж,така и отпушване на тоалетна чиния или моноблок. Денонощно сме на Ваше разположение за каквато и да било ВиК услуга, свързана с тоалетната или моноблока.