ВИК СМЯНА

Когато някой от елементите на Вашите водопровод и канализация имат нужда от подмяна поради износване, амортизиране или счупване – можете смело да ни потърсите! Нашите ВиК специалисти с точност и отговорност ще се озоват в най-кратко време на уговореното място за да осъществят съответната подмяна. Ние предлагаме както смяна, така и монтаж на:

  • щрангове/кранове/батерии
  • тръби
  • казанчета/тоалетни
  • водомери и др.
Смяна на водомери

При нужда от смяна на какъвто и да било вид водомер, свържете се с нас. Нашите водопроводчици ще извършат смяна на водомера Ви без значение от типа и цолажа му. Не се колебайте да се свържете с нас – гарантираме Ви, че ще получите най-бързото и качествено обслужване.

Смяна на кранове

Ако се налага смяна на Вашите спирателни кранове, ние сме на Ваше разположение. Веднага ще изпратим водопроводчик, който ще демонтира старите Ви кранове и ще постави нови. Освен че разполагаме с най-добрите водопроводчици, ние сме и денонощно на Ваше разположение.

Смяна на щрангове

Без проблем ние сменяме вертикални или хоризонтални щрангове. Ако единият или двата щранга имат нужда от смяна, трябва бързо да се действа, за да не се стигне до голяма авария във водопровода. Ние сме денонощно на Ваше разположение и разполагаме с най-добрите специалисти-водопроводчици.