ОТПУШВАНЕ

Ние разполагаме с добре обучени кадри, занимаващи се от дълго време с отпушване на канали, а също така и с изграждането на нови ВиК инсталации. Нашите служители подхождат с голямо внимание, стремейки се максимално чисто и качествено да извършат услугата.

Запушването и замърсяването на канали може да предизвика наводнение, неприятна миризма, влошени хигиенични условия. Причините за запушването на канала могат да бъдат най-различни: попаднали боклуци, мръсотия, строителни отпадъци и неразтворими тела.

При възникнал проблем с канализацията -потърсете ни на посочените телефони за връзка. Предлагаме услугата във всички райони на София, които сме описали на началната ни страница. Не се колебайте – позвънете ни, преди безобидното на пръв поглед запушване да причини по сериозни проблеми на Вас и Вашите съседи.

Специализирани сме в отпушването на:
  • канали
  • мивки/сифони
  • тоалетни
  • водосточни тръби
Отпушване на канали

Водопроводчиците от vikuslugibg могат успешно да отпушат канали с различни диаметри и дължини. Ние сме постоянно на Ваше разположение и сме в готовност да отпушим всякакви канали, шахти , тоалетни, сифони, мивки и др.

Обадете ни се за да отстраним възможно най-бързо и качествено запушването на канал.

Отпушване на мивки,сифони

Нашите майстори-водоправодчици отпушват професионално мивки и сифони на територията на град София.

Мивката е най често запушваната част от водопровода. Съветваме Ви да не прибягвате сами до това, да се опитвате да отпушвате Вашата мивка, тъй като обикновено използването на различни препарати води до тяхното втвърдяване и в следствие на това може да се получи дори още по-голямо запушване.

Ние извършваме качествени и бързи отпушвания на мивки и сифони. Свържете се с наш водопроводчик на някой от телефоните ни и ще получите бързо и качествено ВиК обслужване.

Отпушване на тоалетни

Не се колебайте да се свържете с нас, ако вашата тоалетна или моноблок са запушени. Предлагаме ВиК услуги за ръчно и машинно отпушване на тоалетни, без тяхното увреждане.

Можете да се свържете с наш водопроводчик за отпушване и ВиК услуги в София, ако имате нужда от отпушване на тоалетна чиния или моноблок. Ние работим отговорно, бързо и качествено.

Отпушване на водосточни тръби

Водосточните тръби се запушват когато в тях попаднат: кал, листа, опаковки от храна, найлонови торбички и др. След като се запушат, водата не може да се оттича от тях и така се създава проблемът „запушване“.

Нашите водопроводчици разполагат със специализирана техника за професионално отпушване на водосточни тръби, без значение от техния материал – ламарина, чугун или каменин.