ВИК ТЕЧОВЕ

gorna-snimka

Течове могат да се появат във всички тръбни инсталации с високо или ниско налягане без значение от тяхната възраст и предназначение. Има скрити течове, които текат от уличните водопроводи и канали, но не избиват на повърхността като локви поради простата причина, че водата си намира по-лесен път до отводнителни канализации. Съществуват скрити течове и в сградните ВиК инсталации, които може да се покажат, но може и да не се покажат на повърхността. Съществуват също и скрити течове от сифони, бани, тераси, душ кабини, течове от съседи, скрити течове от щрангове и водомерни шахти и много други течове.

В случай, че откриете какъвто и да било вид теч във Вашия дом или офис, не се колебайте веднага да се свържете с нас. Екипът ни от специалисти-водопроводчици ще се отзове с необходимата бързина и отговорност за да реши професионално проблема от възникналия ВиК теч.

Отстраняване на течове

Теч може да се образува в следствие на много причини. Някои от тях са: старост на тръбата, корозия, неправилно монтиране, много високо налягане на водата, много ниски температури и др. Водопроводчиците ни могат да установят местоположението на всякакви видове течове и да ги отстранят. Свържете се с нас и ние ще се погрижим максимално бързо да Ви обслужим.

Теч на тоалетно казанче

При установяване на теч от Вашето тоалетно казанче, веднага се свържете с нас, водопроводчиците ни ще дойдат на място за да установят ВиК повредата и да я отстранят. Те ще подменят проблемната част или ще монтират нова. Ние сме на ваше разположение 7 дни в седмицата.

Отстраняване на теч на водомер

За професионалното отстраняване на течове от водомери се обърнете към нас. Нашите водопроводчици ще дойдат на място и ще отстранят проблема. Ние предлагаме освен поправка на теча от водомера, така и монтаж на нов. Нашите водопроводчици ще монтират водомера Ви на всякакъв вид тръби, без значение от диаметъра и цолажа им.